четвер, 22 квітня 2021 р.

Міжнародний день Землі.

 22 квітня суспільство відзначає Міжнародний день Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом турботи про наш спільний дім – планету Земля. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі люди проводять різні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.



Пропоную до вашої уваги книги з цієї теми, які чекають Вас у шкільній бібліотеці:

Екологічні казки. Збірка дитячих творів.

Збірник казок про навколишнє середовище, написаних дітьми - учнями початкових класів міста Миколаєва у рамках конкурсу "Екологічна казка".





Дитяча енциклопедія "Планета Земля"

Книга відкриває дивовижний світ географії - науки про Землю. У ній розповідається про будову Землі та мініралів та про багато іншого.






О.Г.  Ананьєва "Життя Землі". Популярна енциклопедія сучасних знань.


Найцікавіша та найкорисніша інформація про все на світі! Зрозуміла мова, кольорові ілюстрації, дивовижні факти.






Природа. Екологія. Дитяча енциклопедія.

Це видання познайомить вас з екологією — наукою, що вивчає взаємодію різних організмів як між собою, так і з навколишнім середовищем. У  книжці йдеться про те, як саме закони екології працюють усередині живої природи, у взаєминах людини з природою, про те, шо можна і потрібно, а що небезпечно робити в нашому спільному великому домі, що зветься Землею.



Мусієнко М.М. "Екологія. Охорона природи: Словник-довідник.


Пропонована книга — найбільш повний словник-довідник термінів і понять (близько 4500) у галузі екології та охорони природи, виданий в Україні українською мовою. У словникових статтях у стислій формі подається науково обґрунтоване тлумачення змісту термінів і понять, що ввійшли в українську літературну мову як складова частина загальної наукової термінології. 




1 коментар:

210 років від дня народження Тараса Шевченка

9 березя українці відзначають день народження українського поета Т.Г. Шевченка.  Його називають нашим пророком, Великим Кобзарем і українськ...